Language
Meny Meny

Konserncontroller

Byggma ASA er en av Nordens ledende leverandører av byggevarer. Byggma er et markedsorientert konsern som betjener byggevaremarkedene i Norge og Nord-Europa med hovedfokus på Norden. Byggma ASA er notert på Oslo Børs og har sitt hovedkontor i Vennesla. Ved inngangen til 2023 hadde Byggma ASA ca. 720 årsverk og en omsetning for 2022 på ca. NOK 2,5mrd. I Byggma ASA inngår kjente bedrifter som Forestia AS, Uldal AS, Huntonit AS, Aneta Belysning AB, Aneta Belysning AS, Masonite Beams AB, Masonite Beams AS og Smartpanel AS.

Unik mulighet i børsnotert konsern med hovedkontor på Sørlandet!

Vi er på jakt etter konserncontroller til en nyopprettet stilling!
Vi kan tilby en sentral rolle i et av de største og mest solide konsernene på Sørlandet, som også er notert på Oslo Børs. Som konserncontroller vil du innta en sentral posisjon i konsernet, og ha ansvaret for analytiske og operasjonelle oppgaver. Stillingen rapporterer direkte til CFO i konsernet, og gir anledning til å være med å påvirke og forme den fremtidige posisjoneringen av konsernet, sammen med ambisiøse, dyktige og engasjerte kolleger.

Du vil jobbe med et bredt spekter av økonomi- og regnskapsrelaterte oppgaver, både i konsernet, samt som støtte til datterselskapene. I tillegg ønsker vi at du har fokus på bærekraft og bidrar med å utvikle vårt arbeid innen ESG-rutiner og rapportering. Du vil være sentral i forbindelse med konsolidering, rapportering, avstemming og skattemelding, samt budsjett- og prognosearbeid. Med andre ord søker vi deg som ønsker å kombinere forretningsmessige analyser med regnskapsoppgaver i et børsnotert selskap.

Vi ønsker at du har minimum 3 års relevant arbeidserfaring, enten fra regnskap og revisjon eller fra controller-stillinger med fokus på økonomistyring og rapportering. Det vil være en fordel om du har erfaring fra konsernstruktur, børsnotert selskap og/eller fra produksjonsmiljø. Vi forventer at du har solid erfaring med bruk av økonomiske styringssystemer, samt BI-verktøy, og at du ellers har gode Excel-kunnskaper. Du behøver ikke å ha erfaring fra ESG-relaterte oppgaver, men du er opptatt av bærekraft og fremtidens løsninger. Du har relevant høyere utdanning.

Som person er du analytisk, kommersiell og forretningsorientert. Du har høy arbeidskapasitet og energinivå. Struktur, og evne til å prioritere de riktige oppgavene, er viktige egenskaper. Du motiveres også av periodevis høyt tempo og leveranser med korte frister. Vi ønsker en person som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og bidrar positivt i arbeidsmiljøet.

Vi kan tilby en spennende og innholdsrik rolle i et av de mest solide børsnoterte konsernene på Sørlandet. Hos oss vil du bli en del av et dedikert team av profesjonelle og motiverte medarbeidere. Vi verdsetter personlig og faglig utvikling høyt og søker derfor etter en ambisiøs person som kan spille en sentral rolle i videreutviklingen av virksomheten.

SE VÅR KONSERNPRESENTASJON

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor;
Janne Siri Horne (90721164) eller Merete Svendsen (95186331).
Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 20.08.2023.
Alle spørsmål til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

 

Søknadsfrist: 20.08.2023
Stillingen på finn.no